کاربرد روغن کرچک چیست ؟ فواید و عوارض مصرف آن


کاربرد روغن کرچک چیست ؟ فواید و عوارض مصرف آن

کاربرد روغن کرچک چیست ؟ فواید و عوارض مصرف آن

روغن کرچک بسیاری آشنا برای کسانی است که حالت یبوست را تجربه کرده اند یکی از راه های رفع یبوست استفاده از روغن کرچک است که بسیار مفید برای این کار است و همچنین این روغن می تواند برای سلامتی پوست و مو بهترین باشد در این مطلب میخواهیم کاربردهای دیگر روغن کرچک را بیان کنیم و فواید مصرف آن را که چه فوایدی را می تواند برای ما داشته باشد معرفی کنیم

روغن کرچک اگر عوارضی را نیز به دنبال دارد ما برای شما شرح میدهیم که استفاده از روغن کرچک چه عوارضی را می تواند به دنبال داشته باشد

روغن کرچک از یک گیاه بدست می اید که اسم ان گیاه کاستور است روغن کرچک از دانه های گیاه کاستور درست می شود. گیاه کاستور به طور عمده در آفریقا، آمریکای جنوبی و هند رشد می کند. هند در واقع به عنوان مرکز جهان در تولید روغن کرچک، شناخته شده است. ایالات متحده و چین وارد کننده اصلی هستند.

روغن کرچک، توسط فشار سرد دانه های کاستور و سپس اعمال حرارت تولید می شود. این  روغن خوراکی نیست و تنها یک درصد از تولید روغن گیاهی در جهان را تشکیل می دهد. از لحاظ سنتی روغن کرچک، به عنوان یک ملین موثر مورد استفاده قرار گرفته است. این نیز برای تحریک نیروی کار استفاده شده است. اما امروزه روغن کرچک، به عنوان یک عنصر در لوازم آرایشی به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد. طبق بررسی انجام شده، روغن کرچک، در بیش از ۹۰۰ محصول آرایشی در سال ۲۰۰۲ استفاده شده است.

 مزایای استفاده از روغن کرچک برای پوست

روغن کرچک، دارای مزایای بالقوه بسیاری است که شامل:

جلوگیری از چین و چروک

روغن کرچک، حاوی آنتی اکسیدان هایی است که با رادیکال های آزاد در بدن شما مبارزه می کنند. رادیکال های آزاد مسئول سرعت بخشیدن به فرآیند پیری هستند و چین و چروک ها را ظاهر می کنند.

مبارزه با آکنه

روغن کرچک، دارای خواص ضد باکتریایی است. باکتری ها روی صورت شما می توانند جوش ها را بترکانند و منجر به آکنه شوند.

کاهش ورم

روغن کرچک، دارای خواص ضد التهابی است که می تواند باعث کاهش تورم و پف شود. این می تواند اندازه جوش های التهابی یا افتادگی های زیر چشم را نیز کاهش دهد.

مرطوب کننده

رطوبت پوست شما را جوان، براق و سالم نگه می دارد. رطوبت همچنین از چین و چروک جلوگیری می کند.

تسکین دهنده آفتاب سوختگی

با توجه به خواص ضد التهابی آن، روغن کرچک، ممکن است درد ناشی از آفتاب سوختگی را کاهش دهد. ویژگی های مرطوب کننده آن نیز ممکن است باعث کاهش لایه برداری شود.

جلوگیری از خشکی لب

روغن کرچک، یک عنصر رایج در رژ لب و براق کننده ها است. اگر لب های خشک دارید، روغن کرچک، را استفاده کنید. اما ممکن است بخواهید آن را با یک روغن بهتر، مانند روغن نارگیل مخلوط کنید.

کاربرد روغن کرچک چیست ؟ فواید و عوارض مصرف آن

ارتقاء سلامت کلی پوست

روغن کرچک، پر از اسیدهای چرب سالم است. اسیدهای چرب برای حفظ سلامت پوست ضروری هستند.

 نحوه استفاده روغن کرچک بر روی صورت

روغن کرچک، ضخیم است، بنابراین قبل از قرار دادن روی صورت خود باید آن را با روغن حامل مخلوط کنید. روغن های حامل معمول شامل:

  • روغن نارگیل
  • روغن بادام
  • روغن زیتون

هستند. شما می توانید آن را برای یک اثر مرطوب کنندگی بیشتر اضافه کنید.پس از تمیز کردن پوست خود، آن را قبل از خواب مصرف کنید. شما می توانید روغن را به مدت یک شب تا صبح روی صورت خود باقی بگذارید و یا بعد از استفاده به مدت یک تا پنج دقیقه آن را با پارچه گرم پاک کنید.

 آیا استفاده از روغن کرچک برای پوست تایید شده است

تحقیقات در مورد کاربرد موضعی روغن کرچک بسیار محدود است. طی یک مطالعه در سال ۲۰۱۲ علائم آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی در روغن کرچک یافت شد. ترکیب شیمیایی روغن کرچک توسط دانشمندان شناسایی شده است. حدود ۹۰ درصد آن از اسید ریکینولیک تشکیل شده، که یک اسید چرب قوی است. هیچ تحقیقی در مورد استفاده از روغن کرچک به طور مستقیم بر روی صورت انجام نشده است.

 اثرات جانبی استفاده از روغن کرچک

بررسی ها نیز نشان داده است که استفاده موضعی از روغن کرچک بر روی پوست برخی از افراد مبتلا به درماتیت، آن را تحریک می کند. اگر دچار درماتیت یا بیماری دیگر پوستی هستید، قبل از استفاده از هر محصول جدید، با پزشک خود مشورت کنید. FDA نیز برخی شواهد را دریافت کرده است که روغن کرچک میتواند چشمها را تحریک کند.

منبع: هلو دکتر

پاسخ دهید